Rättviksmodellen ska bli Dalslandsmodellen

Illustration: Sofia Magnusson

Ett bra lokalt företagsklimat ska bli bättre. Det är bakgrunden till att Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda och Melleruds kommun tillsammans med Dalslands Miljö- och Energiförbund går samman för att förbättra myndighetsutövningen gentemot företag. Svenskt Näringsliv har i en artikel uppmärksammat vårt arbete i Dalsland.

Svensk näringsliv uppmärksammar vårt arbete i Dalsland med att förenkla och förbättra myndighetsutövning och företagsklimat i artikeln "Rättviksmodellen ska bli Dalslandsmodellen".

Vi har relativt bra siffror i Dalsland när det gäller företagsklimat och  kommunens service. Men det är inget vi kan ta för givet. Vi måste hela tiden leverera gentemot våra företag. Ett bra företagsklimat skapar arbetstillfällen, så vi ska ha en bra service för våra lokala företag, säger näringslivsutvecklare Jeanette Lindh Svanqvist.

Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda och Melleruds kommun tillsammans med Dalslands Miljö- och Energiförbund gör därför en gemensam kraftsamling för att förbättra myndighetsutövningen. Läs mer om vårt arbete i Svenskt näringslivs artikel: Rättviksmodellen ska bli Dalslandsmodellen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har ni frågor kontakta gärna näringslivsutvecklare Jeanette Lindh Svanqvist.

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
+46(0)531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 maj 2019
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist