IUC Väst handledarutbildning i Dalsland 17 och 23 maj

Foto som visar två personer som samtalar i en industrilokalBildtext (Ändras i inställningar och glöm inte alt-text)

Bild: IUC Väst handledarutbildning

Träffar och handleder du lärlingar, praktikanter, sommarjobbare eller tar du emot nyanställda på din arbetsplats? Missa inte handledarutbildningarna som IUC Väst AB erbjuder i samarbete med Dalslandskommunerna där du blir certifierad handledare. Handledarutbildningen som är kostnadsfri erbjuds vid två tillfällen, välj om du vill delta 17 maj i Åmål eller 23 maj i Bäckefors.

IUC Väst erbjuder handledarutbildning i samarbete med Dalslandskommunerna

Handledarutbildningen är speciellt utformad för dig som i ditt yrke träffar, handleder lärlingar, eller tar emot nyanställda och praktikanter på ditt företag. Utbildningen omfattar en heldag där du får verktyg och metoder för att effektivt kunna stödja och utveckla individer i arbetslivet. Utbildningen riktar sig till anställda på tillverkande verksamheter och företag.

Med utbildade handledare som introducerar och vägleder praktikanter eller nyanställda ökar kvaliteten på lärandet. Det bidrar också till en trivsel och utveckling vilket i sin tur leder till att det blir lättare att attrahera, rekrytera och utveckla medarbetare.

Ur handledarutbildningens innehåll

  • Första dagen
  • Yrkeskultur
  • Arbetsmiljö
  • Planera för lärande
  • Hur lär man sig?
  • Samtal för lärande

Se även nedan film där Kristina Nyström och Daniel Walter från IUC Väst berättar mer om utbildningen.

Anmälan och praktisk information

Anmälan och information Åmål 17 maj

Anmälan och information Bäckefors 23 maj

Praktisk information

  • När du har anmält dig får du instruktioner om hur du före utbildningstillfället ska registrera dig på TC-portalen för att komma åt utbildningen på Teknikcollege Intranät. Det är önskvärt att man som deltagare tar med sig en bärbar dator för att kunna koppla upp sig mot TC-portalen vid utbildningstillfället, men absolut inget krav.
  • Handledarutbildningen är kostnadsfri. Kaffe och smörgås till frukost ingår. Lunch ingår inte men möjligheter finns att värma egen mat eller äta på lunchrestaurang.

Kontaktuppgifter

Information om utbildningen finns i anmälningslänkarna men du är självklart också välkommen att kontakta Kristina Nyström IUC Väst på e-post kristina.nystrom@iucvast.se eller telefon 070-328 85 93 om du har frågor.

Varmt välkommen!

Kontakt

Jeanette Lindh Svanqvist
Näringslivs- och tillväxtutvecklare
0531-52 60 44
jeanette.lindh.svanqvist@bengtsfors.se

Crister Blüme
Destinationsutvecklare
0531-52 68 87
crister.blume@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 april 2024
Sidan publicerad av: Jeanette Lindh Svanqvist