Kommunhusets reception stänger 1 januari

Kommunhuset i Bengtsfors

Kommunhuset i Bengtsfors. Foto: Anna Sandström

Enligt det beslut om besparingar som fattades av kommunfullmäktige i november kommer receptionen (inklusive telefonväxeln) i kommunhuset att vara obemannad från och med 1 januari. Ett avtal har slutits med en extern partner som kommer att svara på våra inkommande samtal.

För dig som ringer oss innebär förändringen ingen skillnad, du möts av en växeltelefonist som tar emot ditt ärende och kopplar dig till en av våra handläggare/medarbetare.

Besökare till kommunkontoret

För dig som besöker kommunhuset kommer proceduren att vara densamma som idag om du har ett bokat möte. Du registrerar dig på den dator som finns i receptionen och den handläggare du har avtalat tid med möter upp i receptionen.

Om du inte har ett bokat möte kommer det att finnas en telefon i receptionen. När du lyfter luren kopplas du till en växeltelefonist som tar emot ditt ärende och kopplar dig till den du söker. Om ditt ärende inte kan lösas per telefon eller du har något att leverera möter vi självklart upp i receptionen.

För att vi ska kunna ta emot dig på bästa sätt uppmanar vi att du alltid bokar tid med oss i förväg. Om du behöver boka en tid med vår bygglovhandläggare kan du göra det direkt på webben.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 22 december 2019
Sidan publicerad av: Anna Sandström