Busskort för gymnasieelever

skolbuss

Foto: Niklas Eriksson

Du som går på gymnasiet eller ska börja gymnasiet behöver, i de flesta fall, få tillgång till busskort för resor till och från din gymnasieskola. Elever som är från Bengtsfors kommun och som ska gå på gymnasium i Ed, Uddevalla, Säffle behöver hämta sitt busskort på Strömkullegymnasiets expedition under vecka 32 - 33.

Strömkullegymnasiet elever

Elever från Melleruds, Åmåls och Årjängs kommuner får sina busskort på Strömkullegymnasiet första skoldagen. Det samma gäller de elever från Bengtsfors kommun som har rätt till busskort.

Elever från Dals-Ed, Säffle och Uddevalla får sina busskort från sina hemkommuner.

Karlbergsgymnasiets elever

Elever från Bengtsfors kommun som ska gå på Karlbergsgymnasiet i Åmål kommer att få sina busskort första skoldagen av sin klassföreståndare.

Karin Nilsson
Handläggare