Bättre skola

Bild

LBS Halmstad tar emot kvalitetsutmärkelsen Bättre Skola 2017

För att hitta bra exempel på skolor med god kvalitet finns utmärkelsen "Bättre skola". Bättre skola är också en årlig konferens fylld med intressanta och inspirerande föreläsningar. Några av föreläsarna i år tog upp goda nyheter som aldrig syns i nyhetsflödet. Svenskt kvalitetsindex som sedan flera år tillbaka mäter hur nöjda kunder är inom olika branscher visade att skolan som bransch genomgående har mer nöjda kunder än övriga branscher!

Kommundirektören för Eskilstuna kommun visade i sin föreläsning om det modiga ledarskapet på en ny hoppfull värld där fler än någonsin tidigare går i skola, unga tjejer som utmanar traditionella ledare samt teknik och kommunikation som utvecklas i allt snabbare takt.

På plats på konferensen Bättre skola, som i år hölls i Eskilstuna, fanns rektor för Strömkullegymnasiet Carina Stålhandske med två kollegor; Annelie Särud och Annika Anderson Brodén. Strömkullegymnasiet har varit aktiv i
utmärkelsen genom att Annika har gått examinatorsutbildning och dessutom blivit uttagen och varit med i ett av examinatorsteamen 2017. Bättre skola 2017 är en riktigt bra start på 2018!

Senast uppdaterad: 2018-01-25 08.22

Sidan publicerad av: Sofia Magnusson