Trerätters på First Hotel

Grönsaksfyllda laxfileer

Foto: Niklas Eriksson

Idag serverade restaurangeleverna trerätters till förbokade gäster på First Hotel. Eleverna i årskurs 2 lagade maten.

Förrätt: Skagentoast

Varmrätt: Grönsaksfyllda laxfiléer med kall citronsås

Dessert: Blåbärspannacotta

Förrätt Skagentoast

Förrätten Skagentoast toppad med sikrom. Foto: Niklas Eriksson

Varmrätt Grönsaksfyllda laxfiléer med potatis

Innertemperaturen på laxen är noga uppmätt till 54 grader på denna varmrätt. Foto: Niklas Eriksson

Blåbärspannacotta

Desserten blåbärspannacotta var delikat. Vem hade lagat blåbärspannacotta? Jo, det hade alla de som hade blå läppar i köket. Kockar måste provsmaka, eller hur? Foto: Niklas Eriksson

Servering dukning

Årskurs 1 serverade trerätters. Här ser vi förberedelserna inför att gästerna snart ska komma. Foto: Niklas Eriksson

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 februari 2018
Sidan publicerad av: Niklas Eriksson