Äppelkaka till H.K.H Kronprinsessan Viktoria

Lisa Strannelind, Daniel Öhman (skymd) och Wilma Örtegren lagar äppelkaka inför Kronprinsessans besök. Foto: Niklas Eriksson

Elever från Strömkullegymnasiets restaurang- och livsmedels program är med och lagar mat när Kronprinsessan besöker Dalsland. Besöket sker med anledning av Dalslands kanals 150 års jubileum. Dagen före prinsessbesöket bakas äppelkakor i skolans kök på First Hotel Bengtsfors.

Strömkullegymnasiets elever är med och bidrar till den fältmässiga lunchen som ska serveras vid Dalslands konstmuseum. Värdar för lunchen är Dalslands Turist AB och den lagas tillsammans med Upperud 9:9.

Vi är stolta och glada för förtroendet, säger Pia Kullander som är programansvarig för restaurang- och livsmedelsprogrammet på Strömkullegymnasiet.

Senast uppdaterad: 2018-08-30 16.06