Önskningar i fokus på Strömkulles julavslutning

Annika Andersson Brodén, Sandra Holmedal och Dorothea Classon sjöng i Strömkullekören på julavslutningen. Foto: Sofia Magnusson

Vad önskar du dig på kort sikt, lång sikt och har nu något mellanmål och så vidare? Det hade Elin Andreasson forskat kring bland skolans elever och låg till grund för hennes jultal. Önskningarna spände från stort till smått, men det som var genomgående var önskan om en trygg och bra värld. Några elever hade filmats när de berättade om sina önskningar. Temat om önskningar avslutades med låten "Tänk dig" av Darin.

Skolans rektor Carina Stålhandske tackade alla elever och personal för det gågna året och önskade alla ett skönt jullov.

Strömkulles kör, orkester och solister framförde jullåtar som Tomtarnas julnatt, Someday at christmas och Crazy Christmas Mash up. Efter julkonserten avslutades dagen med jullunch på First Hotel Bengtsfors.

Viktor Enoksson, Daniel Evert och Maja Evert under låten Tänk dig. Foto: Sofia Magnusson

Elin Andreasson höll tal kring önskningar. Foto: Patrik Sandström

Sofia Hagman spelade piano. Dagen till ära också i jultröja. Foto: Patrik Sandström

David Svenske i jultröja dagen till ära. Foto: Patrik Sandström