Behöver du stöd i din föräldraroll?

I vår erbjuder familjecentralen Nyckelspiken digitala ABC-föräldraträffar (Alla barn i centrum) via Teams. Allt du behöver är internetuppkoppling och en e-postadress.

Alla är vi experter på föräldraskap. Egentligen krävs ingen forskning för att övertyga oss om att bra relationer med våra barn är viktiga. Det vet vi redan. Däremot är det inte alltid självklart hur man åstadkommer det. De flesta av oss föräldrar kan känna igen oss i vardagssituationer där relationerna sätts på prov. Hur skapar vi harmoni kring matbordet? Hur undviker vi stressiga situationer? Hur kan vi förebygga konflikter? En sak är säker, ingen förälder är ensam om dessa funderingar.

Värdefulla timmar

ABC består av gruppträffar kring olika teman som leds av utbildade gruppledare. På träffarna tar vi del av både varandras erfarenhet och forskning. Lärdomar och insikter har vi sedan med oss och praktiserar hemma mellan träffarna.

Under träffarna får du möjlighet att diskutera föräldraskap med andra föräldrar. Innehållet handlar bland annat om hur du som förälder kan främja ditt barns självkänsla, att arbeta för att stärka relationerna i familjen och att förebygga konflikter. Information och diskussion varvas med övningar och filmer.

Läs mer om ABC-konceptet på ipsykologi.se. Länk till annan webbplats.

du ar det finaste

Kontakt

Familjecentralen Nyckelspiken
0709-83 28 83
familjecentralen.nyckelspiken@bengtsfors.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 juni 2021
Sidan publicerad av: Anna Sandström